Nilfisk Aero 21-01PC porszívó AKCIÓ!
Nilfisk Aero 21-01 PC porszívó, 210 mbar, 3600 liter/perc, 20 literes tartállyal, 43.500.-Ft+Áfa helyett 28.000.-Ft+Áfa
Nilfisk Aero 21-01PC porszívó AKCIÓ!
Nilfisk Attix 30-01 PC ipari porszívó AKCIÓ!
Nilfisk Maxxi II. 75 ipari porszívó AKCIÓ!
Nilfisk Attix 961-01 ipari porszívó AKCIÓ!
termékek
szerinti nézet
Felhasználás
szerinti nézet
Takarítógépek
Takarító eszközök
Tisztítószerek
Mosdóhigiénia
Tömlők
Kisgépek

Jogi nyilatkozat

A www.takaritastechnologia.hu (ZalaClean kft.) hozzájárul ahhoz, hogy a felhasználó a honlap tartalmát kizárólag személyes, nem kereskedelmi célra letöltse (képek, fotók, ábrák), de a tartalom módosítása vagy jövőbeni reprodukálása nem megengedett. A tartalom bármely más célra történő másolása, felhasználása vagy más weboldal megjelenítése tilos.   


A www.takaritastechnologia.hu oldalon megjelenő, írásos anyagok saját szerzemény, így felhasználása a szerző ZalaClean kft. engedélyével lehetséges.   


 A honlapon megjelenő adatok és információk pontossága, aktuális helyessége vagy teljessége tekintetében nem vállalal felelősséget. A honlapon linkek és hivatkozások mutathatnak más webhelyekre, de az tulajdonosát ZalaClean kft.-t semmilyen felelősség nem terheli azok tartalmáért.   


Ha az oldalon található fotókat, ábrákat weboldalán vagy más írásos vagy elektronikus anyagban szeretné megjeleníteni, akkor kérjük kérje engedélyünket, más esetben szerzői jogoat sért, mely a törvényi előírásoknak megfelelően büntetendő.

 

Online adatvédelmi nyilatkozat

 

A Honlap oldalainak többsége bármikor megtekinthető anélkül, hogy a látogató felfedné kilétét, vagy bármilyen személyes információt szolgáltatna magáról. A Honlap meghatározott részeihez, mint az ajánlatkérés szükségesek a kapcsolatfelvétel céljából a  pontos e-amil cím megadása.

 

A takaritastechnologia.hu (ZalaClean kft.), mint adatkezelő, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LIII. törvény előírásait maradéktalanul betartva fogja az Ön adatait kezelni és nyilván tartani, s csak abban a körben, melyhez Ön kifejezett felhatalmazást adott. A regisztráció során tudomásunkra jutott személyes adatait semmilyen körülmények között nem tesszük - az Ön kifejezett jóváhagyó hozzájárulása nélkül - más számára hozzáférhetővé, kivéve a jogszabályi kötelezés illetve a hatósági eljárás eseteit. A takaritastechnologia.hu (ZalaClean kft.) szolgáltatásunk igénybe vételével az Ön által az interneten közzétett információkért mindennemű felelősségét kizárja.

 

akciók
További információk
jogi nyilatkozat © Copyright Takaritastechnologia.hu. Honlapkészítés